KERAS



Comments
11 Comments

11 ULASAN ANDA:

melody mocker said...

ohh. corak penulisan terarah kepada penceritaan dah yeop? lame x menjenguk ke halaman ko nh.. ape pon tetap bes mcm dulu. ahaha! kenapa ko x try pegi audition imam mude jugak yeop? bole ngorat ustazah pilihan. haha!

Jurnal Murahan said...

Weh lama tak nampak mana tercampak

aku baru belajar2 nak update pakai tulisan tangan ni hahahah leceh tapi ok la, ada style sendiri

MR . ORLANDO AHMAD said...

terbaik...kalo tulisan tangan Gua komfem mati ngko nak paham keh3

Jurnal Murahan said...

hahaha

terima kasih en. orlando kacak kerana sudi hadir blog saya yg dah lama tak update ni

aku stop sebulan sebab nak praktis handwriting la ahahah

eleanor said...

ohoiii pengalaman sendiri, baca surah an nas,langsuyor tu bantai ayat kursi.Terra tak terra la penunggu taayah tu! Jenis rebellion punya.hahah

Jurnal Murahan said...

Penunggu taayah? enkau sekolah taayah ke dulu? patut rasa macam connected je ahahah gatal

Waqheh said...

izudin shah gua hari2 lalu depan tu pi padang polo bawa awek politeknik ungku omar....

Jurnal Murahan said...

ai waqheh, ini sudah boleh menimbulkan kemarahan, apesal tak ajak aku sekali


ahahhaah

.

muzam said...

lame beno tak jenguk blog mike..
udoh canggih..

a.samad jaafar said...

hihihi...kesian janggut tuh..kenkadang mende2 gini sebab pikiran kita sendiri..membayangkan yang bukan2..errr..tapi kenkadang memang ade hantu rayenye kot!

zalizalu said...

natam yop buat aku takut...

MAHU ENKAU TAHU

My photo
Tiada yg ilmiah, berakhlak, & politik disini. Untuk men-komen, sila klik tajuk spesifik dalam Almari Jurnal. Selamat Membaca

Email enkau untuk updated-post

SERTAI GAGASAN MURAHAN: PENGIKUT PERTAMA ADALAH HANIS BIN ABD. RAZAK