EDISI RAYA

oh yeah semangat membara nak balik kampung, cuma semangat itu kurang jelas bila nak kemas barang nak balik, hampeh.

hahaha

aku sangat happy nak balik kampung, secara asasnya kalau enkau tumbuk rahim aku pun aku akan bagi sebarapa banyak ringgit yg ada dalam poket.


Oh ya, ucapan hari raya saya untuk ibu saya Roslina bt Mat & ayah saya Aris bin Abdul Aziz, tanpa kalian tak berkat hidup kami anak-anak.

Tak lupa untuk rakan-rakan di Sekolah Izzuddin Shah Ipoh & MARTM, kalian semua memang best! terima kasih kerana selalu teman aku curi-curi isap rokok dulu ahahaha

Rakan-rakan di IIUM, kome memang selalu buat aku happy. lecturer-lecturer je yg kadang-kadang buat aku kurang happy ahahah

Yg terakhir untuk staff-staff saya semua, Cik Man, Puan Asmah, Cik Yusri, Cik Yazid & Kak Nah, terima kasih banyak-banyak. Memang susah nak dengar cakap orang muda, kerana itu saya sangat menghormati kalian.

Kalau saya marah-marah tu, atas sebab kerja. Jangan amik hati ye. Ahahahahah Bajet deme baca semua ini Hahaha




Ok2...




Kepada yg nak berlumba balik ke Kuala Kangsar tu, digalakkan menyertai kegilaan saya bermula jam 1 pagi ini, saya berada di lebuhraya plus ok! kalau terjumpe kelisa plate AFP tu jangan segan-segan bagi lampu besar.

Akhirnya, terima kasih buat enkau semua, ahli-ahli tegar GagasanMurahan. Sokongan kalian sangat memberi kekuatan kepada saya untuk terus menulis.

Kalau ada yg kalian rasa yg terlampau dalam tulisan-tulisan saya, maafkan ye. I love you, you love me, Marry me ok!

Selamat hari raya, maaf zahir & batin.





* sangat best ade blog sendiri, boleh publish & tulis sukahati. Oh yeah!
Comments
8 Comments

8 ULASAN ANDA:

Umie Artoqiemie said...

marry you?? hahaha

selamat hari raya, maaf zahir batin. peace yaw!!

Anonymous said...

selmaat hari raya presiden...dongge dongge

namivamp said...

kalau tengok kereta meriah dengan lampu lip lap tu..jgn segan tekan hon sekuat hati ;p

Mimosa said...

memang suka hati orang tu nampaknya...selamat hari raya..
:)

chieyda said...

selamat hari raya en yeop. maaf zahir batin. kalo raya kedua tu rasa-rasa lalu tepeng, singgah le beraya. haha.

jurnal murahan said...

harharhar

terima kasih kerana berkongsi kegembiraan anda dengan saya


tahun ni takde laksa, henci!

ORLANDO AHMAD said...

wah budak izzudin!!

namivamp said...

jeles gambar tu! XD

MAHU ENKAU TAHU

My photo
Tiada yg ilmiah, berakhlak, & politik disini. Untuk men-komen, sila klik tajuk spesifik dalam Almari Jurnal. Selamat Membaca

Email enkau untuk updated-post

SERTAI GAGASAN MURAHAN: PENGIKUT PERTAMA ADALAH HANIS BIN ABD. RAZAK