5 PERKARA

Okeh 5 perkara yg terlintas dalam kepala aku sekarang. 4 3 2 1 now!

1.Deodorant dah nak habis ke?
2.Duit kat uminye [awek aku] & umi [mak aku] dah bayar belum eh?
3. Kena joging malam la pulak, leceh
4. Hmmm kucing aku dekat rumah, Kuala Kangsar. Rindu....
5. Kalau aku tau sape yg pakai telepon opis ni sampai berjam-jam bil bulan lepas, aku fired terus.


Okeh, nampak gayanya aku masih berfikiran normal.
Comments
8 Comments

8 ULASAN ANDA:

mrs.meera said...

ak heran btl la ngn hg nie..
pasal deadoran pun hg kecoh...
len kali beli 4,5 botol deadoran..xda la hg nk tkt habeh..n klu habeh pun..kebas je deadoran manusia bdkatan..wat senyap2 sudah..(klu hg x geli share la)..
kih3x..

jurnal murahan said...

@ meera

weh aku tak share ah deodoran la geli owh. Weh bila nak update entry?

.

Abang Jonni said...

aik? malam2 buta joging?


jgn pegi skodeng udah...
huhuhuhu..

jurnal murahan said...

@ joni

hahaha selamat kembali je JM. bahaye skodeng2 bro, tau dekat orang rumah pecah kepale ahahah





terima kasih meera & joni johnson singgah di JM

mrs.meera said...

ak x smpat nk update...idea dh ad..tp blom d terjemahkan semoleknya..haha...huh..

MFI said...

awat joging malam2?? siang bz ka?

jurnal murahan said...

Siang memang bz, tapi itu bukan alasan sebenar.

Kita memang selalu bertangguh haha




Terima kasih MFI kali pertama komen di JurnalMurahan.

a.samad jaafar said...

aik.. rumah kat kuala kangsar ?? kat rumah aku tu bro...

MAHU ENKAU TAHU

My photo
Tiada yg ilmiah, berakhlak, & politik disini. Untuk men-komen, sila klik tajuk spesifik dalam Almari Jurnal. Selamat Membaca

Email enkau untuk updated-post

SERTAI GAGASAN MURAHAN: PENGIKUT PERTAMA ADALAH HANIS BIN ABD. RAZAK