PENCIPTAAN BOM

1

Sepupuku fazli & naim. Same cacat dengan aku


ETIKA JENAYAH

macam memasak, sedang memasak kena bahagia dan ikhlas. baru masakan enkau enak dan ber'jiwa'. Macam tu juga sedang enkau membuat bom. Aku mahu enkau tanam benci dan amarah enkau.

Mase enkau buat tu tangan enkau berurat-berurat muke enkau merah padam, tanda enkau menghayati kebencian enkau. Baru bom enkau dapat meledakkan 'jiwa' kehancuran enkau tu dengan dahsyatnya HAHAHAHAHA


KELONGSONG PELURU


  • kelongsong peluru kosong [enkau senang jumpe dekat tempat askar training dalam hutan, lata]
  • serbuk hitam [enkau amik dari isi mercun atau kepala mancis yang enkau hancurkan]
  • benang dalam lilin untuk buat sumbu

kelongsong peluru selalunye terkopak sikit dekat hujungnye, dekat situ enkau masukkan setengah serbuk hitam. mampatkan isi dengan ketuk lantai peluru ketempat keras. Aku bilang ketuk perlahan, bukan hentak tak ingat, kang meletup padan muke enkau

bila dah mampat setengah, enkau masukkan benang lilin dan penuhk-mampatkan balik dengan serbuk hitam.nyalakan di tempat orang yang enkau benci.

bom ini menyebarkan besi pecah, jadi enkau wajib berada jauh dari lokasi. Walaupun skala kehancuran dari bom kelongsong kecil, tapi enkau buleh membuat kemusnahan besar. Jadilah kreatif.

Contoh, enkau buleh selitkan bende ni di celah ekzos moto. Bila ekzos panas sumbu kelongsong automatik terbakar [untuk ini enkau perlu sumbu mercun, bukan benang lilin]. Penunggang panik dan eksiden pada kelajuan >80km/j.


BOM CAT


  • Cat dengan penutup tong yang ketat
  • Ais kering [dry ice / compressed carbon dioxide : enkau buleh dapat di tesco atau kedai aiskerim]


  • Kenali lokasi rumah musuh anda. Berdiri depan pintu rumahnya
  • Masukkan ais kering. tutup ketat-ketat tong cat
  • Ketuk pintu rumah dan lari jauh.
  • Dalam jarak selamat, rakam bagaimana musuh enkau makan bom cat dan save video enkau dalam bentuk 3gp.


BOM ASAP

Trick ni berguna untuk ciptakan chaos atau belasah orang. Mase kabut berasap enkau buleh pukul die sebab die tak nampak enkau.Kemungkinan enkau pun tak nampak jadi enkau mungkin pukul yang tak berkenaan seperti dinding atau nenek tua.


  • 4 sudu gula
  • 6 sudu Potassium nitrate [enkau buleh dapat dekat kedai baja, kelentong dia bilang enkau nak buat baja]

panaskan dengan api perlahan. kacau perlahan-lahan. letak dalam bekas kecil. Sebelum beku, letak beberape mancis untuk nyalaan. Seketul kecik bende ni buleh asap putihkan satu block.


Comments
0 Comments

0 ULASAN ANDA:

MAHU ENKAU TAHU

My photo
Tiada yg ilmiah, berakhlak, & politik disini. Untuk men-komen, sila klik tajuk spesifik dalam Almari Jurnal. Selamat Membaca

Email enkau untuk updated-post

SERTAI GAGASAN MURAHAN: PENGIKUT PERTAMA ADALAH HANIS BIN ABD. RAZAK