HACKING


-015
Kambing yg ditangkap gambarnya masa sukeralawan Zoo negara.
aku suka sorotan matanya yg.. seksi


Google adalah enjin carian yg sangat dahsyat. Mulai harini jangan gunakan google untuk search aktiviti yg sehat, seperti 'sustainable design', 'Kisah kejayaan Dr Rozmey' dan 'iium.edu'. Sebaliknya gunakan google utk aktiviti jenayah enkau.


HAHAHAHHAHAHA


okeh mood jahat sudah meresap. let the hunt begin:


PARENT DIRECTORY


Melayari laman web melalui parent directory sangat efektif. Menjimatkan masa sebab enkau tak perlu tunggu lama untuk satu web tu load sepenuhnya grafic interface yg berat-berat. Selain itu, enkau buleh MENYELONGKAR web tersebut dengan bebas.


Walaubagaimanapun, sesetengah web ada advance security dan enkau tak buleh mencilok apa yg enkau nak. Tak kesah lah yg penting enkau try & error. Gunakan string dibawah dalam carian google & start selongkar satu-satu.


"parent directory " /appz/ -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums

"parent directory " DVDRip -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums


"parent directory " Xvid -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums


"parent directory " Gamez -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums


"parent directory " MP3 -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums



Enkau hanya perlu tukar perkataan selepas parent directory. Contoh:


"parent directory " siti nurhaliza mp3 -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums


Selain itu enkau buleh guna cara ini:


?intitle:index.of? mp3 siti nurhaliza


Ini bergantung kepada berapa banyak web yg mudah diceroboh yg membekalkan lagu siti. Maknanya, kalau Siti nurhaliza sangat popular peringkat antarabangsa, enkau mudah jumpa lagu siti di banyak web, ini meningkatkan kebarangkalian jumlah web ceroboh-able.


Kalau enkau ada Internet Download Manager, itu lagi bagus. Gunakan function site grabber dalam tu. Untuk pengetahuan enkau, aku sudah berjaya men-download 1000 lagu Jazz dan 1500 blues dari pelbagai artis. Jarang aku bersikap tamak begini


NAK MASUK JUGAK WEB YG DI BLOCK OLEH ADMINISTRATOR


Ni teknik yg enkau guna bila enkau nak pakai facebook tapi office enkau block address ke facebook, tanak enkau mengulat. Dekat web ni dia ajar macam mana, agak bosan tutorial dia. Tapi kalau enkau ketagih facebook sangat aku rasa enkau sanggup je study


http://www.zensur.freerk.com/


MELAJUKAN INTERNET


Aku da gunakan ni lama. Memang best. Ikut arahan ni:


1] download free application ni: www.speedguide.net/files/TCPOptimizer.exe
2] Kalau enkau window 7, right click dan run as administrator
3] Enkau wajib back-up setting asal sekarang. Pegi File > Backup current setting
4] Kat slider tu set max
5] Set General setting > bawah sekali > optimal
6] Set advance setting > bawah sekali > optimal
7] Set Preference > maximum latency 900. Enkau buleh add webpage mane yg enkau nak surf laju. Sangat typical kali enkau add facebook.
8] Bawah sekali > apply changes.
9] Pc enkau reboot automatik


Pastikan dekat General setting > bawah slider > MTU tak lebih dari 1500. lebih pada ni tak jadi efektif apa-apa.


Chek jugak kat modem setting enkau. Contoh untuk celcom enkau pakai Huawei, set configuration to max number yg ada. Kalau line terputus, enkau perlu set lain sebab dia akan auto-revert ke yg asal.



hacking technique aku post lagi kalau ramai request. Ilmu jenayah yg ada tu sebar-sebarkan lah kat kawan-kawan laen, jangan kemut makan sorang


Comments
1 Comments

1 ULASAN ANDA:

Anonymous said...

ini utk yg pkai broadband je ke yopp?

MAHU ENKAU TAHU

My photo
Tiada yg ilmiah, berakhlak, & politik disini. Untuk men-komen, sila klik tajuk spesifik dalam Almari Jurnal. Selamat Membaca

Email enkau untuk updated-post

SERTAI GAGASAN MURAHAN: PENGIKUT PERTAMA ADALAH HANIS BIN ABD. RAZAK