AKU SEKSI GILE

-1870
Ultraman dan raksasa beraksi


'Aku seksi' mudah diinterpretasikan sebagai tarikan berahi enkau terhadap sesuatu. Seksi bukan merujuk kepada manusia sahaja, malah merangkumi objek. Contoh, Boxer color pink, gitar akustik, dan kereta ferrari. Lebih menarik, lelaki dan wanita memandang seksi dari sudut berbeza.


Enkau aku turunkan 'THE ULTIMATE MOMENTS OF SEXINESS'


Untuk lebih berkesan, jalankan teknik seksi enkau dengan perlahan-lahan macam slow motion, buat clear eye contact dengan mangsa enkau & ketap bibir bawah enkau.




BILAKAH MASA KELAKIANKU SEKSI?


Time pakai deodorant : Ramai lelaki malu dengan ketiak sendiri. Depan member-member pun segan nak pakai deodorant, pakai boxer jalan kehulu-hilir tak malu plak. Tahukah enkau perempuan & bapok-bapok sangat teruja memandang enkau pakai deodorant?


Mulakan ketiak kanan dulu, ini kerana ketiak kanan lebih intoxicated. Angkat dan rest-kan tapak tangan di kepala. Pandang audience enkau dan ratakan deodorant di sana. Stroke 3 kali perlahan-lahan sambil ketap bibir bawah enkau. [Dammit im getting turn on already!] Jangan gunakan deodorant yg spray, tak kick godaan enkau nanti.


Time lepas joging : Lelaki suka tengok perempuan joging, sebab gegaran yg terhasil dan kecintaan lelaki terhadap kesehatan tubuh. Tetapi, perempuan sangat suka tengok lelaki LEPAS joging. Ini sangat menarik kerana enkau nampak SANGAT maskulin. Untuk mengelakkan trick enkau gagal, guna deodorant sebelum joging, jadi bila berpeluh enkau tak berbau lembu.


Puncak keseksian enkau terletak bila enkau selepas joging, enkau bukak baju. Tempoh 3 saat enkau bukak baju tu SANGAT seksi. Jadi, gandakan 3 saat tu kepada 13 saat dengan, 5 saat untuk perah peluh dibaju enkau sebelum bukak dan 5 saat gosok badan enkau sendiri konon nak lap peluh.


Again, ketap bibir bawah enkau dan slow-motionkan semasa itu.


Time menggaru betis : Kenakan seluar panjang, selak sikit kaki seluar enkau & garu betis. Even mak cik cleaner pun akan berhenti menyapu terlopong pandang enkau. Teknik ini paling cemerlang dengan orang yg berbulu kaki lebat. Jika enkau tiada bulu kaki, JANGAN lakukan teknik ini. Ini hanya memalukan diri enkau.


Untuk meng-awesome-kan lagi teknik ni, enkau hanya perlu menggaru dada enkau dan betis SERENTAK. Tapi tak perlu selak baju untuk tunjuk dada enkau masa menggaru serentak itu, enkau akan nampak murahan.


Time enkau cakap 'hai awak' : Tahukah enkau tone suare enkau semasa menyapa gadis-gadis adalah sangat seksi? Kaji dan salin tone suara jalaluddin hassan. Kalau halkum enkau kecik & kemut masuk dalam, jangan gunakan tone suare enkau sebab suare enkau tak cukup 'bass'.


Datang kepada gadis dari belakang. Tangan kanan dalam poket, kiri lepaskan. Apply tone suare jalaluddin hassan enkau. Lancarkan 'hai awak'. Gadis akan tersentak, macho gile suare, dan berpusing ingin tahu, 'WOW MR. AWESOME!'




Gunakan ilmu ini untuk kebaikan semua [Tipu, Gunakan situasi-situasi ini untuk kepentingan peribadi enkau]




Comments
0 Comments

0 ULASAN ANDA:

MAHU ENKAU TAHU

My photo
Tiada yg ilmiah, berakhlak, & politik disini. Untuk men-komen, sila klik tajuk spesifik dalam Almari Jurnal. Selamat Membaca

Email enkau untuk updated-post

SERTAI GAGASAN MURAHAN: PENGIKUT PERTAMA ADALAH HANIS BIN ABD. RAZAK